Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde Kabeljauwburgers met Pittige Mosterdmayonaise
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kilo
ovenfrites
▢
2
zakjes
Parijse worteltjes
à 300 gram
▢
2
eetlepels
boter
▢
4
kabeljauwburgers
▢
½
zakje
peterselie
à 30 gram
▢
6
eetlepels
mayonaise
▢
1-2
eetlepels
mosterd
pot 215 g
▢
1
eetlepel
kappertjes
Instructies
Verwarm de oven voor op 225° C en bak de ovenfrites volgens de gebruiksaanwijzing.
Kook de Parijse worteltjes in 10 minuten beetgaar.
Verhit boter in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers gedurende 12 minuten.
Knip de peterselie fijn.
Roer de mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar.
Breng de worteltjes op smaak met zout en een mespuntje suiker en meng ze met de peterselie.
Serveer de gegrilde kabeljauwburgers met pittige mosterdmayonaise, ovenfrites en de gekruide worteltjes.
Geniet van dit smakelijke gerecht!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse Nederlandse Sauvignon Blanc complementeert de smaken van de kabeljauwburgers en de mosterdmayonaise.
Voedingswaarden
Calories:
580
kcal
|
koolhydraten:
60
g
|
Protein:
22
g
|
Vet:
28
g
|
Zout:
2.5
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Nederland