Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Barbecue
Ingrediënten
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
2
theelepels
mosterd
pittig
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
citroen
schoongeboend
▢
1
takje
verse rozemarijn
▢
8
lamskoteletjes
Instructies
In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren.
Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen.
Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, ½ tl zout en peper toevoegen.
Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren.
Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden van buiten bruin en van binnen rosé bakken, regelmatig keren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met
risotto met geroosterde paprika en spinazie
Voedingswaarden
Serving:
1
persoon
|
Calories:
290
kcal
|
koolhydraten:
0
g
|
Protein:
19
g
|
Vet:
24
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Australië