Dep het lamsvlees droog en bestrijk het dun met 1 theelepel olie.
Laat het vlees even op kamertemperatuur komen.
Snijd de muntblaadjes in reepjes.
Doe de reepjes munt samen met de geitenkaas, 2 eetlepels warm water, 2 eetlepels olie en enkele druppels limoensap in de beker van de staafmixer.
Pureer het mengsel tot een mooi groen geheel en breng eventueel op smaak met versgemalen peper.
Bak intussen het naanbrood 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Verwarm de grillpan voor.
Snijd de avocado in mooie dunne plakjes en besprenkel ze met de rest van het limoensap.
Gril het lamsvlees in 1-2 minuten per zijde bruin.
Haal het vlees uit de pan en laat het nog 1-2 minuten rusten.
Snijd het naanbrood open, besmeer de binnenkant met de rest van de olie en leg de binnenkant even op de hete grillpan.
Laat het gegrilde naanbrood even "uitademen" en besmeer het met het muntmengsel.
Beleg ieder broodje met lamsvlees en avocado en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke naanbroodjes met gegrild lamsvlees, avocado en munt direct als hoofdgerecht. Eventueel kun je er een frisse salade bij serveren voor een complete maaltijd.