Voeg de maïskorrels toe gedurende de laatste 5 minuten van het kookproces.
Snijd de courgette in de lengte in plakken en bestrijk deze dun met olie.
Verhit een grillpan en gril de courgetteplakken 2-3 minuten per kant.
Dep de tilapiafilets droog, bestrooi ze met zout en peper, en bestrijk ze dun met de rest van de olie.
Verhit een grillpan en gril de vis 2-3 minuten per kant, totdat deze gaar is.
Verwarm de karnemelk in de magnetron.
Stamp het aardappel-maïsmengsel fijn en meng met de opgewarmde karnemelk.
Verdeel de stamppot, gegrilde courgette en gegrilde vis over twee borden en serveer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade of wat citroensap voor extra frisheid.Wijnadvies:Een lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de delicate smaak van de tilapia en de frisse stamppot.