Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde Zalm met Quinoa en Groenten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
zalmfilets
▢
1
kopje
quinoa
gekookt volgens de instructies op de verpakking
▢
2
courgettes
in plakjes
▢
1
rode paprika
in reepjes
▢
1
gele paprika
in reepjes
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
Sap van 1 citroen
▢
Zout en peper naar smaak
▢
Verse
kruiden
bijv. peterselie ter garnering
Instructies
Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.
Marineer de zalmfilets met citroensap, zout en peper.
Meng de plakjes courgette en reepjes paprika met olijfolie, zout en peper.
Grill de zalmfilets ongeveer 4-5 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte, tot ze gaar zijn.
Grill tegelijkertijd de groenten tot ze zacht en licht gebruind zijn.
Verdeel de gekookte quinoa over borden, leg de gegrilde zalm erop en serveer met de gegrilde groenten.
Garneer met verse kruiden naar keuze.
Voedingswaarden
Calories:
380
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
18
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zalm