Meng de fijngesnipperde ui, rundergehakt, gehakte peterselie, gehakte tijmblaadjes, ei en broodkruim in een kom.
Breng op smaak met zout en peper.
Meng alles goed door elkaar.
Vorm 10 tot 12 gehaktballetjes van het mengsel.
Plaats de gehaktballetjes in de mand van de Airfryer en bak gedurende 7 minuten op 200 graden Celsius.
Verwarm ondertussen je favoriete tomatensaus.
Plaats de gebakken gehaktballetjes in een ovenschaal, voeg de opgewarmde tomatensaus toe en zet de schaal terug in de Airfryer.
Stel de temperatuur in op 160 graden Celsius en de timer op 5 minuten om alles goed op te warmen.
Serveer de gehaktballetjes in tomatensaus warm en geniet van deze heerlijke snack!
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor een lichtere versie kun je de gehaktballetjes ook zonder tomatensaus serveren.
Experimenteer met kruiden en voeg bijvoorbeeld wat knoflookpoeder toe voor extra smaak.