Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktballetjes met Ham en Kaasvulling
Gehaktballen gevuld met kaas, op smaak gebracht met ham en peterselie. Een hartig en smakelijk gerecht.
Porties:
4
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
50
g
boter
▢
400
g
half-om-half gehakt
▢
60
g
fijngesneden ham
▢
½
el
gehakte peterselie
▢
8
blokjes
belegen kaas
2 cm
▢
½
el
mosterd
▢
Peper
▢
½
tl
zout
Instructies
Kneed door het gehakt: de fijngesneden ham, de gehakte peterselie, de mosterd, zout en peper.
Vorm 8 ballen van het gehakt.
Kneed in elke bal een blokje belegen kaas.
Braad de gehaktballen in de boter in 10-15 minuten gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met grove mosterd.
Wijnadvies:
Een stevige rode wijn, zoals een Merlot of een Cabernet Sauvignon.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
5
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
35
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
1
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Europa
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden