Verwarm de oven voor op 200°C (boven-/onderwarmte) en verwerk het deeg direct uit de koelkast.
Vet het bakblik in met boter of olie.
Verhit olijfolie in een pan en bak de spinazie met de knoflook tot de spinazie geslonken is.
Laat het spinaziemengsel uitlekken in een zeef en afkoelen.
Breng op smaak met peper en zout.
Rol het deeg uit op het meegerolde bakpapier op een bakblik.
Verdeel de afgekoelde spinazie gelijkmatig over het deeg.
Strooi de geitenkaas en walnoten eroverheen.
Druk de vulling iets aan en rol het deeg vanaf de lange zijde op tot een rol.
Snijd de rol in 8 gelijke stukken en leg ze op de zijkant in de vorm.
Bak de broodjes in het midden van de oven in ongeveer 25 minuten goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze opgerolde speltbroodjes als bijgerecht bij een salade of soep. Ze zijn ook heerlijk als snack of voor bij de borrel.Een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past goed bij de geitenkaas en spinazie in deze broodjes.