Verwarm de oven voor op 220°C (boven- en onderwarmte) en rol het pizzadeeg direct uit op een bakblik met het meegeleverde bakpapier.
Meng in een kom de geitenkaas, melk, fijngehakte tijm, peper en zout tot een smeuïg mengsel.
Bestrijk het deeg gelijkmatig met het geitenkaasmengsel, maar laat de randen vrij.
Verdeel de grof gehakte peppadew, olijven en fijngesneden rode ui over het geitenkaasmengsel.
Rol het deeg strak op tot een rol.
Snijd de rol in plakjes van ongeveer 3 cm breed en leg deze plat op het bakblik.
Bak de geitenkaasrolletjes gedurende 12-15 minuten in de oven, tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Laat de rolletjes enkele minuten afkoelen voordat je ze serveert.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer de rolletjes warm met een frisse dip zoals tzatziki of een kruidenyoghurtdip.Wijnadvies:Combineer met een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Vermentino. De frisse tonen van de wijn passen perfect bij de hartige smaak van de geitenkaas.