Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaastosti met tijmhoning
AllerHande maart 2000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
160
g
geitenkaasje
Bettinne Blanc (4 dunne plakken à 40 g)
▢
8
sneetjes
muesli-notenbrood
▢
40
g
smeerboter
of margarine
▢
4
plakken
Bretonse ham
▢
2
eetlepel(s)
honing
▢
1
theelepel
tijm
gedroogde
Instructions
Korstjes van geitenkaas snijden.
Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren.
Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak Bretonse ham, 1 plak geitenkaas, ½ eetlepel honing en ½ theelepel tijm.
Boven op beleg 1 boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen.
Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen.
Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Kaas
/
Tosti's