Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gemakkelijke Boeuf Bourguignon Maaltijd
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
18
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
magnetron
pan
Ingredients
▢
2
schaaltjes
Boeuf Bourguignon
elk 275 g
▢
2
zakken
minikrieltjes
elk 450 g
▢
2
pakken rode kool met appel
diepvries, elk 450 g
▢
½
zakje
verse peterselie
30 g
Instructions
Verwarm de schalen Boeuf Bourguignon één voor één in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzing.
Kook ondertussen de minikrieltjes in een pan met kokend water gaar gedurende ongeveer 8 minuten.
Bereid de rode kool volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Knip de verse peterselie fijn en strooi deze over de gekookte minikrieltjes.
Serveer de opgewarmde Boeuf Bourguignon met de gekookte minikrieltjes en de rode kool.
Geniet van deze snelle en smaakvolle Boeuf Bourguignon maaltijd!
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer dit gerecht met een goed stuk vers stokbrood om de heerlijke saus van de Boeuf Bourguignon mee op te dippen.
Voedingswaarden
Calories:
550
kcal
|
koolhydraten:
65
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
20
g
|
Sugar:
12
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Stoofpot
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk