Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gemakkelijke Pasta
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ovenschaal
rasp
Siliconen Spatelset
Ingrediënten
▢
800
gram
cherrytomaten
verschillende kleuren voor variatie
▢
400
gram
feta
▢
400
gram
tagliatelle
▢
4
handenvol
rucola
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
eetlepel
Italiaanse kruidenmix
▢
1
theelepel
Hot & Spicy kruidenmix
▢
Olijfolie
▢
Parmezaanse kaas
▢
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius.
Leg de feta in een ovenschaal en voeg de cherrytomaten toe.
Pel de knoflooktenen en snijd ze fijn met een mes.
Verdeel de gesneden knoflook over de tomaten.
Bestrooi het geheel met Italiaanse kruidenmix, Hot & Spicy kruidenmix en een snufje zout.
Besprenkel met olijfolie en bak minimaal 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking gaar.
Giet af, maar bewaar een beetje van het kookvocht.
Als de cherrytomaten grotendeels gepoft zijn, help dan de overgebleven tomaten door ze plat te drukken (voorzichtig, want heet).
Meng met een siliconen spatel alles tot een romige pastasaus.
Meng de gekookte tagliatelle door de pastasaus.
Serveer de Gemakkelijke Zondagse Pasta met geraspte Parmezaanse kaas en rucola.
Geniet van je maaltijd!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta