Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gemarineerde artisjokharten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1½
blik
artisjokharten
▢
1
sinaasappel
het sap ervan
▢
1
teentje
knoflook
▢
½
theelepel
tijm
liefst verse
▢
1
eetlepel(s)
bieslook
fijngeknipt
▢
1
eetlepel(s)
selderij
fijngeknipte
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
fijngeknipte
▢
1
mespunt
cayennepeper
▢
zout
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie
Instructions
Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in vieren.
Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm,
het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje zout en de olijfolie.
Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
Land van herkomst
Spanje