Breng een ruime pan water aan de kook met een snufje zout.
Verwijder de bladeren voorzichtig van de groene kool, was ze grondig en blancheer ze gedurende drie minuten in het kokende water (houd het water aan de kook).
Laat de groene koolbladeren uitlekken op keukenpapier of een schone theedoek.
Meng het kipgehakt met paneermeel, verse peterselie, sjalotten, gerookt paprikapoeder en komijnpoeder in een kom.
Schep een lepel van het gehaktmengsel op elk groenekoolblad, vouw de zijkanten over de vulling en rol op als een burrito.
Bak de rolletjes kort aan in een koekenpan met een beetje olijfolie tot ze goudbruin zijn.
Maak een lichte bechamelsaus: Smelt 30 gram magere boter in een pan en roer er 1 eetlepel volkoren bloem doorheen.
Voeg geleidelijk 200 ml magere melk toe, samen met een snufje zout, peper en een vleugje nootmuskaat.
Roer tot een gladde saus.
Bedek de bodem van een ovenschaal met de helft van de bechamelsaus.
Leg de gevulde groene koolrolletjes er bovenop.
Meng de rest van de bechamelsaus met 2 eetlepels geraspte magere kaas en bedek de koolrolletjes ermee.
Plaats de schaal in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius en bak gedurende 30 minuten.