Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Gemarineerde ketjap karbonades
Sappige schouderkarbonades gemarineerd in een zoete en hartige ketjapsaus, perfect voor de grill.
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
40
minuten
minuten
Total time
50
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Grillpan (of ovengrill)
Platte schaal
Ingrediënten
▢
Basterdsuiker
1 theelepel
▢
Citroensap
sap van ½ citroen
▢
4
eetlepels
ketjap manis
▢
4
schouderkarbonades
▢
1
ui
fijn gesnipperd
Instructies
Meng ketjap, basterdsuiker en citroensap in een schaal.
Voeg de ui toe en meng goed.
Wentel de karbonades door de marinade.
Laat 30 minuten marineren, regelmatig keren.
Verwarm de grill voor.
Rooster de karbonades 8 minuten per kant bruin en gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met bami en sperziebonen met taugé.
Wijnadvies:
Huiswijn Rosé Grenache.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
15
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
10
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Azië
/
Fusion
/
Nederland
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden