Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gemarineerde zalmmoten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koelkast
plasticfolie
Ingrediënten
▢
1
theelepel
venkelzaad
▢
½
schil van sinaasappel
fijngesneden
▢
1
theelepel
suiker
▢
1
mespunt
peper
grote
▢
½
theelepel
zout
▢
4
moten zalm
à 150g
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
Instructies
Kneus het venkelzaad en vermeng met de sinaasappelschil, de suiker, peper en zout.
Wrijf de zalmmoten hiermee in en laat minstens 30 minuten intrekken, in de koelkast, afgedekt met plasticfolie.
Veeg de marinade van de zalm, bestrijk de filets dun met olie en rooster ze in 4-5 minuten aan elke kant gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zalm