Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking, giet af en zet opzij.
Verhit wat olie in een wok en bak de broccoli tot deze de gewenste zachtheid heeft bereikt.
Verhit in een andere wok olie en bak de kipfiletblokjes en plakjes varkenshaas goudbruin en gaar.
Voeg de paprika’s toe aan de broccoli en bak deze 5-10 minuten mee.
Voeg de uienringen toe aan de groenten en bak tot ze glazig zijn.
Voeg de champignons toe en bak kort mee.
Voeg de gebakken kipfilet en varkenshaas toe aan de groenten en roer goed door.
Giet de woksaus over het mengsel en meng grondig, zodat alles goed bedekt is.
Voeg de gekookte noedels toe en roer alles door tot de saus gelijkmatig verdeeld is over de noedels, groenten en vlees.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een handje rucola en wat geraspte kaas voor extra smaak en textuur.Wijnadvies:Een lichtzoete Riesling is een uitstekende keuze om de pittige en zoete smaken van dit gerecht te balanceren.