Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
Giet af en zet opzij.
Verhit wat olie in een wok en bak de broccoli tot de gewenste zachtheid is bereikt.
Bak in een andere wok de kipfilet en varkenshaas in olie bruin en gaar.
Voeg de paprika toe aan de broccoli en bak deze nog 5 tot 10 minuten mee.
Voeg de uienringen toe en bak tot ze glazig worden.
Voeg de champignons toe en bak kort mee.
Voeg de gebakken kipfilet en varkenshaas toe aan de groenten en roer goed door.
Giet de woksaus erbij en zorg ervoor dat alles goed bedekt is.
Voeg tot slot de gekookte noedels toe en meng alles goed door tot de saus de noedels en groenten gelijkmatig bedekt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met geraspte kaas en rucola voor extra smaak en textuur.Wijnadvies:Een lichtzoete Riesling is een goede keuze om de pittige smaken van dit gerecht te complementeren.