Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gepocheerde Tilapiafilet met Knapperige Wasabikorst
Porties:
4
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
600
g
tilapiafilet
▢
3
eetlepels
wasabipasta
tube à 47 g
▢
3
sneetjes
oud witbrood
verkruimeld
▢
3
eetlepels
wokolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 250 °C.
Dep de tilapiafilets droog, bestrooi met zout en wrijf in met wasabipasta.
Leg de vis in een ovenschaal.
Meng in een kom 1 theelepel (zee)zout met de broodkruimels en olie.
Verdeel het broodmengsel over de vis.
Schuif de vis in het midden van de oven en laat deze in 8-10 minuten gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de pittige wasabikorst en de delicate smaak van de tilapia.
Voedingswaarden
Calories:
365
kcal
|
koolhydraten:
9
g
|
Protein:
38
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
2.5
g
|
Sugar:
0.5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Japan
Geschikt voor Dieët:
Koolhydraat arm