Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gepofte aardappels met romige tuinkruiden
Snel te maken en slank
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
grote
aardappels
kruimige à ca. 150 g
▢
2
winterwortels
▢
1
zakje
walnoten
50 g
▢
50
g
rozijnen
▢
4
eetlepel(s)
sladressing yoghurt
fles a 450 ml
▢
1
kuipje
slankie fris & romig tuinkruiden
100 g
Instructies
Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden.
Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 minuten laten nagaren.
Penen schillen en raspen.
Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen.
Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien.
Fris & Romig in aardappel scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Aardappel met wortelsalade serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Magnetron koken
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch