Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Aardappelpartjes met Rozemarijn en Witte Wijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
kleine aardappelen
▢
1
dl
olijfolie
▢
1
eetlepel
rozemarijnnaaldjes
▢
Zout
▢
Gemalen zwarte peper
▢
1
glas
droge witte wijn
Instructies
Borstel de aardappelen schoon onder stromend water, droog ze af en snijd ze in vieren.
Verdeel de aardappelpartjes gelijkmatig over een bakplaat.
Schenk de olijfolie over de aardappelen en meng ze goed met de rozemarijnnaaldjes.
Voeg royaal peper toe en bestrooi met zout.
Rooster de aardappelen in een voorverwarmde oven op 220°C gedurende ongeveer 30 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Zet de oven uit en giet de droge witte wijn over de aardappelen.
Schep de aardappelen af en toe om, zodat al het vocht verdampt en de smaken goed worden opgenomen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke geroosterde aardappelen als smaakvol bijgerecht bij je maaltijd. Geniet van de combinatie van rozemarijn en witte wijn!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Ovenschotel