1appelgeschild, klokhuis verwijderd en in dunne partjes
2eetlepelsvloeibare margarine
4plakkenkomijnekaas
8sneetjesdonker volkorenbrood
Instructions
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne partjes.
Verhit de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag.
Bak de appelpartjes aan beide kanten lichtbruin en zet apart.
Verdeel de gebakken appel en de plakken komijnekaas over 4 sneetjes brood.
Dek af met de overige sneetjes brood en druk stevig aan.
Bak de tosti’s in een tosti-ijzer, broodrooster met tostimogelijkheid, of in een koekenpan tot ze lichtbruin en knapperig zijn.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Deze tosti is heerlijk met een kom erwtensoep, mosterdsoep, pompoensoep of een lichte groentesoep. Voor een extra twist kun je een vleugje honing over de appelpartjes sprenkelen voordat je ze bakt.Wijnadvies:Combineer met een droge witte wijn zoals een Pinot Grigio of een frisse cider voor een passend en smaakvol geheel.