Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Bonen Medley met Krokante Prosciutto
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
extra vierge olijfolie
▢
3
groene paprika's
in hapklare stukjes
▢
300
g
gemengde paddenstoelen
in reepjes
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
2
blikken
gemengde bonen
bijvoorbeeld rode kidneybonen en kikkererwten, uitgelekt
▢
3
eetlepels
balsamicoazijn
▢
3
x 85 g prosciutto
grof gesneden
▢
150
g
oude kaas
geraspt
Instructies
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok of grote koekenpan.
Roerbak de groene paprika's en gemengde paddenstoelen op middelhoog vuur gedurende 3-4 minuten.
Voeg de geperste knoflook toe en bak kort mee.
Schep de gemengde bonen en balsamicoazijn erdoor en laat het geheel goed doorwarmen.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper naar smaak.
Bak ondertussen in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de prosciutto knapperig.
Verdeel de geraspte oude kaas over vier borden, schep de bonenmedley erover en leg de krokante prosciutto erbovenop.
Voedingswaarden
Calories:
280
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
18
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Salade
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken