Rozijnen, port en vanillesuiker in een hoge kom door elkaar roeren.
Rozijnen afgedekt in de magnetron op vol vermogen (700 Watt) ca.
4 minuten verwarmen.
Rozijnen uit de magnetron nemen en laten afkoelen.
Op smaak brengen met peper en een snufje kruidnagelpoeder.
Brood roosteren in het broodrooster.
Met een uitsteekvormpje 4 rondjes uit het brood steken.
Op elk bord 1 broodrondje leggen.
Geitenkaas in 4 stukjes snijden en op het bord leggen.
In de magnetron op vol vermogen ca.
30 seconden verwarmen.
Warme geitenkaas op het brood leggen.
Portrozijnen ernaast scheppen.
Garneren met walnoten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer direct uit de magnetron zodat de geitenkaas heerlijk smeuïg blijft.Wijnadvies: Een zoete dessertwijn of een lichte port past hier uitstekend bij.