Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Kabeljauw met Fajita-kruiden en Verse Guacamole
Porties:
4
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
kabeljauwfilets
elk ongeveer 50 gram
▢
½
zakje
fajita-kruiden
▢
1
limoen
▢
Verse
koriander
▢
Guacamole
zelfgemaakt of uit een potje
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Pers het sap van een halve limoen over de kabeljauwfilets en zorg ervoor dat ze gelijkmatig bedekt zijn.
Snijd de andere helft van de limoen in dunne plakjes.
Rol de kabeljauwfilets door de fajita-kruiden totdat ze volledig bedekt zijn.
Leg de gekruide kabeljauwfilets op een bakplaat en bak ze 5 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze gaar zijn en gemakkelijk uit elkaar vallen.
Serveren:
Schep wat verse guacamole op een bord.
Leg een stukje geroosterde kabeljauw op de guacamole.
Plaats bovenop de kabeljauw een plakje limoen voor een verfrissende smaak.
Garneer met verse korianderblaadjes voor een kleurrijke en aromatische afwerking.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke geroosterde kabeljauw met een pittige twist van fajita-kruiden en romige guacamole!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Mexico
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Koolhydraat arm
/
Tarwevrij