Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Lamsrack met Macadamia-Korst
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
Ingrediënten
▢
1
teen
knoflook
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
800
gram
lamsrack
▢
Peper en zout naar smaak
▢
Korst van Macadamia's:
▢
75
gram
ongezouten macadamianoten
▢
1
eetlepel
zelfgemaakt broodkruim
▢
1
eetlepel
verse gehakte rozemarijn
▢
1
ei
Instructies
Hak de knoflook fijn.
Meng de olijfolie en knoflook tot knoflookolie.
Bestrijk de lamsrack met de knoflookolie en breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de Airfryer voor op 100 graden.
Hak de macadamianoten fijn en doe ze in een kom.
Meng de noten met broodkruim en gehakte rozemarijn.
Klop het ei los in een andere kom.
Haal het lamsrack door het losgeklopte ei en laat goed uitlekken.
Rol het vlees vervolgens door het macadamiamengsel, zorg ervoor dat het goed bedekt is.
Plaats de lamsrack in de mand van de Airfryer en schuif de mand in het apparaat.
Stel de timer in op 25 minuten.
Na 25 minuten, verhoog de temperatuur tot 200 graden en stel de timer in op nog eens 5 minuten.
Haal het vlees uit de Airfryer, dek het af met aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten voordat je het serveert.
Notities / Tips / Wijnadvies
Je kunt de macadamianoten naar wens vervangen door pistachenoten, hazelnoten, cashewnoten of amandelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Airfryer
/
Hoofdgerechten
/
Lamsvlees