Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde lamsshoarma met aardappelblokjes en broccoli
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
lamsshoarmavlees
▢
1½
eetlepel
zonnebloemolie
▢
1
rode ui
fijngesnipperd
▢
1
bakje
champignons
in vieren gesneden
▢
1
zak
pommes mini aardappelblokjes
▢
½
groene paprika
in blokjes
▢
½
rode paprika
in blokjes
▢
300
g
broccoliroosjes
▢
Peper naar smaak
▢
Selderijzout naar smaak
Instructies
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak het lamsshoarmavlees rondom bruin.
Haal het vlees uit de pan en zet het apart.
Fruit de fijngesnipperde rode ui in het achtergebleven bakvet tot deze goudgeel is.
Voeg de champignons toe en bak ze kort mee.
Voeg vervolgens de pommes mini aardappelblokjes toe en bak alles samen, regelmatig omscheppend.
Snijd het vruchtvlees van de groene en rode paprika in blokjes.
Voeg deze samen met de broccoliroosjes toe aan de pan en bak mee tot de groenten beetgaar zijn.
Voeg het gebakken lamsshoarmavlees weer toe aan de pan en laat het geheel op een lage pit verder garen.
Breng het gerecht op smaak met peper en selderijzout naar wens.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de geroosterde lamsshoarma met aardappelblokjes en broccoli direct en geniet van dit recept!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Lamsvlees
/
Vlees