Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Vispakketjes met Sinaasappel en Tijm
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
aardappelen
geschild
▢
1
sinaasappel
schoongeboend
▢
250
g
kabeljauwfilet
▢
2
takjes
tijm
▢
1
teentje
knoflook
fijngesneden
▢
1
winterpeen
250 g, in plakken
▢
1
rode ui
in dunne plakjes
▢
100
ml
kippenbouillon
van tablet
Instructies
Schaaf de aardappelen met een dunschiller in de lengte van boven naar beneden.
Snijd de sinaasappel in plakken.
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Scheur 4 vellen aluminiumfolie af van 60 cm en vouw elk vel dubbel.
Plaats 2 vellen op het werkvlak en leg in het midden van elk vel het aardappelschaafsel.
Leg de vis erop met de tijm en bestrooi met de knoflook en peper en zout.
Beleg vervolgens met de wortel, ui en de sinaasappelplakjes.
Plaats de andere 2 dubbelgevouwen vellen folie erop en vouw 3 zijkanten enkele malen om, zodat er een zakje ontstaat.
Schenk nu voorzichtig de bouillon erbij en vouw de pakketjes helemaal dicht.
Laat ze in de oven in 15 minuten gaar worden.
Voedingswaarden
Calories:
320
kcal
|
koolhydraten:
55
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
2
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
10
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hoofdgerechten
/
Vis