Schil de aardappels, was ze, snijd ze in stukjes, en kook ze in 20 minuten gaar.
Meng de tomatenblokjes, Italiaanse groentemix, oregano, tijm, zout, en peper in een ovenschaal.
Snijd de tilapiafilet in 4 stukken en leg deze op het groentemengsel.
Bestrooi de tilapiafilets met zout en peper en besprenkel met 3 eetlepels olijfolie.
Stoof de tilapia in de oven ongeveer 20 minuten tot ze gaar is.
Giet de aardappels af, stamp ze fijn, en meng ze met de rest van de olijfolie en de olijventapenade tot een puree.
Serveer de tilapia op de groenten met een schep olijvenpuree.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met verse basilicum en een partje citroen voor extra frisheid.Wijnadvies:Een frisse, droge witte wijn zoals een Undurraga Chardonnay past perfect bij de milde smaak van de tilapia en de hartige olijvenpuree.