Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Gestoomde makreel met berenburg sjalotjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
porties gestoomde makreel
▢
100
gram
gehakte sjalotjes
▢
berenburg
▢
1
beker
crème fraîche
▢
bouquetje gemengde slasoorten
▢
dille
Instructies
Snipper de sjalotjes en stoof ze 3/4 gaar in 3 minuten.
Voeg een scheutje berenburg toe en laat dit op een piepklein vuurtje gedurende 5 minuten sudderen.
Snijd de makreel in een heel kleine brunoise en vermeng dit met de helft van de sjalotjes.
Dresseer dit met behulp van een ring op de borden.
Strijk af met een laagje crème fraîche en garneer met 3 bouquetjes gemengde slasoorten, een takje dille en een dotje gehakte Beerenburg sjalotjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Friesland
/
Nederland