Verhit een beetje olijfolie in een braadpan op middelhoog vuur.
Bak het gehakt samen met de magere spekjes in de braadpan, roer regelmatig om tot het gehakt bruin en rul is.
Voeg de stukjes rode en groene paprika toe aan de pan en bak ze gedurende 3 minuten mee.
Voeg de broccoli-roosjes toe en bak alles nog eens 2 minuten.
Meng 4 dl water met de inhoud van het zakje groente roerbakgerecht.
Giet dit mengsel in de pan en breng alles aan de kook.
Roerbak het geheel ongeveer 6 minuten, of tot de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
Breng indien nodig op smaak met zout en peper.
Serveer de gehaktroerbak met gekookte aardappelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een Côtes du Rhone, met zijn robuuste en fruitige karakter, vormt een uitstekende aanvulling op de smaken van dit gerecht. De levendige aroma's van de wijn zullen de hartige tonen van het gehakt en de groenten mooi aanvullen.