Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde Aardappelen met Knolselderijpuree
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Pomparisiënboor
koksmes
steamerbak
snijplank
Ingrediënten
▢
4
kleine
aardappelen
▢
200
g
knolselderijpuree
▢
Zout
▢
Pommes gaufrettes
optioneel, ter garnering
Instructies
Was de aardappelen grondig en stoom ze in de schil gedurende 15 minuten, laat ze daarna afkoelen.
Snijd van elke aardappel een kapje af en hol de aardappelen voorzichtig uit met een pomparisiënboor.
Zorg ervoor dat de wanden niet te dun worden uitgehold.
Vul de uitgeholde aardappelen met de knolselderijpuree.
Plaats het kapje terug op de aardappelen.
Bestrooi de aardappelen licht met zout.
Verwarm de gevulde aardappelen in de steamer tot ze goed doorwarmd zijn.
Garneer de gevulde aardappelen eventueel met pommes gaufrettes voor een extra knapperige textuur.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de gevulde aardappelen als bijgerecht bij vleesgerechten of als hoofdgerecht met een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Frankrijk