Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde Beschuitbollen met Ei en Champignons
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Bakplaat
Ingrediënten
▢
4
beschuitbollen
verkrijgbaar bij de broodafdeling, pak à 4 stuks
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
½
bakje
verse bieslookpesto à 100 g
▢
6
kastanjechampignons
in plakjes (of ½ bakje voorgesneden champignons à 125 g)
▢
4
eieren
▢
50
g
geraspte belegen kaas
▢
Versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd een dun kapje van de bovenkant van de beschuitbollen en hol de broodjes uit tot op 1 cm van de wand.
Bestrijk de buitenkant van de broodjes dun met olijfolie en de binnenkant met bieslookpesto.
Plaats de broodjes op een bakplaat.
Meng de plakjes champignon voorzichtig met de rest van de bieslookpesto.
Breek boven elk broodje een ei en verdeel de champignons over de broodjes.
Strooi de geraspte kaas erover en maal wat zwarte peper erboven.
Bak de broodjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of tot ze knapperig en goudbruin zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze gevulde beschuitbollen passen goed bij een lichte en fruitige witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
320
kcal
|
koolhydraten:
31
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
15
g
|
Zout:
0.8
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Ei
/
Lunch
/
Ontbijt
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch