Breng een pan water aan de kook en kook de eieren 10 tot 12 minuten.
Laat ze daarna schrikken en afkoelen.
Bereid de frikandel volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat afkoelen en snijd in dunne plakjes.
Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden.
Haal het eigeel eruit en doe dit in een kom.
Voeg mayonaise, curry, peper en zout toe aan het eigeel en meng tot een glad mengsel.
Schep het mengsel in een spuitzak en vul hiermee de eieren.
Garneer met de plakjes frikandel, een beetje extra curry en mayonaise, en wat gesnipperde ui.
Serveer direct of bewaar afgedekt in de koelkast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer deze eitjes op een houten plankje bij de borrel, of als hartig paasgerecht. Voeg eventueel wat verse bieslook toe voor kleur.Wijnadvies:Een lichte, fruitige rosé of een frisse pilsner past goed bij deze snack met een knipoog.