Snijd de uitgesneden stukjes ui klein en breng ze met de pesto en room aan de kook.
Zet het vuur laag en kook de uien zachtjes 4-5 minuten.
Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan.
Houd 2 el Parmezaanse kaas apart en meng de rest met het broodkruim door het uimengsel.
Schep de pijnboompitten en tomaten erdoor en vul de uien hiermee.
Sprenkel de wijn in de braadzak, zet de uien erin, dek af met mozzarella en strooi de achtergehouden kaas erover.
Bind de zak dicht en prik hem eenmaal in.
Zet de zak in de ovenschaal en bak de uien in 30 minuten gaar.
Knip de zak open en serveer de uien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade of gekookte aardappelen.Wijnadvies:Een fruitige witte wijn, zoals een Soave, of een lichte rode wijn, zoals een Chianti.