Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde varkensfilet 1
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
150
g
champignons
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
4
volle eetlepels geraspte belegen kaas
▢
½
eetlepel(s)
verse peterselie
fijngehakt
▢
peper
▢
zout
▢
4
varkensfiletlapjes
▢
4
plakjes
vers gerookt ontbijtspek
Instructies
Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
Verhit ½ eetlepel olie in een kleine koekenpan en bak de champignons met de knoflook bruin.
Schep het afgekoelde champignonmengsel met de kaas, de peterselie en peper en zout naar smaak door elkaar.
Snijd de filetlapjes in en duw er een plakje ontbijtspek in.
Schep het champignonsmengsel in de filetlapjes en prik ze dicht met een cocktailprikker.
Bestrooi ze met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete olie aan beide kanten bruin en in ± 15 minuten gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gebakken aardappeltjes en sperziebonen.
Wijnadvies:
Navarra Tinto, Campo Lavilla, Spanje
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees