Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde Zoete Peppers met Kruidige Hüttenkäse
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
10
g
verse tuinkruiden
rozemarijn, kervel, peterselie, tijm, munt, basilicum en bieslook
▢
1
rode zoete peper
▢
200
g
Hüttenkäse
▢
Peper
▢
Zout
▢
Citroen
▢
Groene currypasta
naar smaak
Instructies
Hak de verse tuinkruiden fijn en meng ze met de Hüttenkäse.
Voeg een paar druppels citroensap toe en breng op smaak met peper, zout en groene currypasta naar smaak.
Snijd de rode peper doormidden, verwijder de zaadjes en zaadlijsten, en rooster de helften boven een open vlam voor een gegrilde smaak.
Laat de geroosterde pepers afkoelen en vul ze met het kaasmengsel.
Plaats de gevulde pepers onder de grill en rooster ze ongeveer 15 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer eventueel met gefrituurde flensjes of gefrituurde rijst, mie en een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht