Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gewokte vleesreepjes met ananas
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
350
g
pandan rijst
▢
600
g
sperzieboontjes
▢
100
g
kerstomaatjes
▢
Wok Olie
▢
400
g
rundvleesreepjes
▢
1
bakje
Conimex Boemboe voor Rendang Vlees
▢
1
blikje
ananas stukjes
400 g
▢
6
eetlepels
Conimex Gebakken Uitjes
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Maak de boontjes schoon, kook ze in ruim kokend water met wat zout 6 minuten.
Afgieten.
Kerstomaatjes ondertussen halveren.
Verhit een wok. Voeg een scheutje olie toe en roerbak vleesreepjes 3 minuten.
Voeg tomaatjes en boontjes toe en wok ze 2 minuten mee.
Voeg boemboe en de ananas met sap toe.
Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
Verdeel de rijst over 4 borden of kommen.
Schep de gewokte vleesreepjes met ananas erop.
Strooi de gebakken uitjes erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Roerbakken / Wokken
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters
Jaargetijde:
Snel te maken