Meng de mosterd en de helft van de fijngeknipte bieslook door de halvarine of margarine en bestrijk beide sneetjes brood hiermee.
Leg de sneetjes brood op een groot bord en verdeel de veldsla en plakjes tomaat erover.
Verhit de vloeibare bakboter in een koekenpan en bak de plakken achterham kort aan.
Breek de eieren boven de ham, prik indien gewenst de dooiers door, en bak de uitsmijter op matig hoog vuur in 3-4 minuten gaar.
Leg de uitsmijter op de sneetjes brood met sla en tomaat.
Breng op smaak met peper en bestrooi met de geraspte kaas en de resterende bieslook.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een glas versgeperste jus d’orange of een frisse salade voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Deze Hollandse uitsmijter combineert uitstekend met een lichte mousserende wijn zoals een Prosecco of een frisse witte wijn zoals een Chardonnay. De sprankelende of frisse tonen complementeren de hartige smaken van de ham en kaas.