Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met tomaat en groene kool
Vegetarisch
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ovenschaal
Wok
Ingrediënten
▢
250
gr
cherrytomaatjes
▢
2
teentjes
knoflook
▢
15
gr
verse basilicum
▢
6
eetlepels
olijfolie
▢
500
gr
Gnocchi di patate
▢
zout
▢
300
gr
groene kool
panklare
▢
versgemalen peper
▢
150
g
rookkaas
in plakjes
Instructies
Tomaatjes wassen, in vieren snijden en in kom doen.
Knoflook pellen en in plakjes snijden.
Basilicumblaadjes in kleine stukken scheuren.
Knoflook, basilicum en 3 eetlepels olijfolie door tomaten scheppen en ca. 2-4 uur laten staan.
In grote pan met water en zout gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing.
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Intussen in wok 3eetlepels olijfolie verhitten en kool in ca. 5 minuten al omscheppend beetgaar bakken.
Pan van vuur nemen.
Gnocchi in vergiet laten uitlekken.
Kool en tomatenpartjes met vocht door gnocchi scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Overdoen in ovenschaal en kaasplakjes erop leggen.
Onder hete grill kaas in 3 à 5 minuten laten smelten.
Bereidingstijd: 30 min. wachten 4 uur
Voedingswaarden
Calories:
480
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
14
g
|
Vet:
25
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch