Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Gorgonzola-torentjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
spuitzak met kartelmond
Ingrediënten
▢
100
gr
zachte boter
▢
150
gr
Gorgonzola
▢
1
eetlepel
slagroom
▢
2
eetlepels
cognac
▢
Peper
▢
1
eetlepel
pijnboompitten
▢
16
Premium crackers
Instructies
Roer de zachte boter romig in een kom.
Voeg de Gorgonzola, slagroom, cognac en peper toe aan de boter en roer tot een glad mengsel.
Vul een spuitzak met het kaasmengsel en leg deze ongeveer 1 uur in de koelkast.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan gedurende ongeveer 2 minuten, totdat
ze lichtbruin zijn. Verspreid ze op een bord.
Spuit rozetten van het kaasmengsel op de crackers en stapel zo 4 torentjes.
Garneer de torentjes met geroosterde pijnboompitten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke Gorgonzola-torentjes als smakelijk voorgerecht of als een verrassend en feestelijk bijgerecht voor 4 personen!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Kaas
Feestdagen etc
Kerst