Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Griekse komkommer soep
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Blender
Ingrediënten
▢
2
komkommers
▢
3
eetlepel(s)
walnotenolie
▢
zout en peper naar smaak
▢
1
teen
knoflook
geperst
▢
0,25
liter
griekse yoghurt
▢
100
gram
walnoten
grof gehakt
▢
3
eetlepel(s)
dille
grof gehakt
▢
0,25
liter
getrokken kippebouillon of groentebouillon
koud geworden
Instructies
Schil de komkommers en snijd in stukken.
Doe de komkommers in de blender en voeg yoghurt, bouillon, walnotenolie,
dille, knoflook en zout en peper toe.
Pureer dit ongeveer 30 seconden.
Zet de blender uit en proef!
Eventueel zout en/of peper toevoegen.
Voeg ook de walnoten toe.
Mix nog een aantal seconden.
Doe de inhoud van uw blender in een kom of schaal en laat deze minimaal 4 uur in uw koelkast staan.
Deze soep wordt koud gegeten!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Soep
Land van herkomst
Griekenland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch