Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groenteburger met couscous
Extra informatie: snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
vleestomaat
▢
4
plakjes
jongbelegen kaas
▢
300
g
couscous
▢
1
pak
tuinerwten-wortel
diepvries, 450 g
▢
2
eetlepel(s)
vloeibare boter
▢
2
schaaltjes
groenteburger
à 2 stuks
Instructions
Tomaat wassen en er 4 plakken van snijden.
Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Tuinerwten/wortel 5-6 minuten koken.
In koekenpan margarine verhitten en groenteburgers op matige temperatuur 4-6 minuten bakken.
Uit pan nemen en onder aluminiumfolie warmhouden.
Plakken tomaat aan beide zijden 1 minuut bakken.
Couscous en groenten door elkaar scheppen.
Groenteburgers over 4 borden verdelen.
Plak tomaat erop leggen, kaas erop leggen en laten smelten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Met groentecouscous serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch