Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groenteburger met kerrie mangosaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
duopak
krieltjes
700 g
▢
1
zak
sperziebonen
gebroken 500 g
▢
2
eetlepel(s)
cashewnoten
ongezouten
▢
1
rijpe
mango
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
schaaltjes
groenteburger
à 2 stuks
▢
1
zakje
kerrie ananassaus
49 g
Instructions
Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing.
Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken.
Cashewnoten grof hakken.
Mango schillen en ⅔ van vruchtvlees met staafmixer pureren.
Rest van vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
In koekenpan olie verhitten en burgers op matig vuur in ca. 5 minuten bakken, af en toe omkeren.
Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Gepureerde mango en mangostukjes erdoor roeren en nog ca. 1 minuut door en door verwarmen.
Burgers op vier borden leggen.
Garneren met kerrie-mangosaus en cashewnoten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met krieltjes en sperziebonen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch