Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groenteschnitzels met komijne kaas
AllerHande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
6
sneetjes
oud bruinbrood
▢
150
g
rauwkost
▢
150
g
gemalen oude kaas met komijn
, AH,
▢
2
eetlepels
kerriesaus
flesje,
▢
2
scharreleieren
▢
zout
peper,
▢
50
g
paneermeel
▢
40
g
boter
of margarine,
Instructies
Brood fijn verkruimelen (in keukenmachine).
In kom brood, rauwkost, kaas, kerriesaus en 1 ei goed vermengen.
Zout en peper naar smaak toevoegen.
Mengsel tot 8 driehoekige schnitzels vormen.
In diep bord ander ei loskloppen.
Op plat bord paneermeel strooien.
Schnitzels eerst door ei halen, dan door paneermeel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn
met paneermeel.
In grote koekenpan boter verhitten.
Schnitzels in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren.
Serveren met gebakken chillo's (gekruide aardappeltjes) en tomaten-veldsla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas