Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentetuintje met Roggebroodcrumble
Porties:
4
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
Roggebrood
▢
100
ml
Griekse yoghurt
▢
100
ml
roomkaas
▢
Bospeen
mini
▢
Klein
bosje radijs
▢
Romanesco roosjes
▢
4
bosuitjes
Instructies
Maal het roggebrood tot kruimels in een keukenmachine.
Meng de Griekse yoghurt en roomkaas in een kom en breng op smaak naar wens.
Vul de glaasjes met een dun laagje van het yoghurt-roomkaasmengsel.
Bedek het mengsel met een laagje van de fijn gemalen roggebroodkruimels.
Snijd de gewassen groenten in de gewenste verhoudingen en maak een klein tuintje bovenop de roggebroodcrumble in elk glas.
Blancheer de harde groenten, zoals de bospeen en Romanesco roosjes, kort in kokend water en laat ze vervolgens afkoelen.
Plaats de glaasjes in de koelkast om ze te laten opstijven tot serveren.
Geniet van dit kleurrijke en smaakvolle groentetuintje als bijgerecht bij je volgende maaltijd!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch