Snijdt het vlees in blokjes van ca. 2 cm (meetlat hoeft niet)
Bestrooi het vlees met peper en zout
Snipper de uien (niet te klein)
Bak het vlees in de hete margarine(of "bak en braad" product)
Voeg er de uien bij en laat ze lichtjes kleuren (vergeet niet regelmatig te roeren)
Blus het af met wat water
doe er een (kleischeutje azijn bij
voeg er het laurier en de kruidnagelen aan toe
doe de deksel op de pan en laat het, minimaal, 2 uur sudderen (langer mag best)
VERGEET NIET om regelmatig door te roeren en het verdampte water weer aan te vullen (anders suddert het niet meer, maar gaat het aanbranden!!!)
Notities / Tips / Wijnadvies
BIJ HET GEBRUIK VAN RESTEN RUNDSVLEES (wat je gisteren hebt gegeten) kun je het sudderen bekorten tot ongeveer 1 uurTip:Serveer hachee met:
- aardappelen, rode kool en appelmoes
- rijst en rode kool
- friet (patat)