Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ham met peterseliedressing
AllerHande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
dl
vleesfond
pot á 380 ml, AH,
▢
1
dl
droge witte
Bourgogne wijn,
▢
1
zakje
verse peterselie
30 g,
▢
2
eetlepels
olie
▢
zout
peper,
▢
100
g
gegrilde achterham
plakjes,
▢
100
g
rauwe ham
plakjes
Instructies
In pan fond en wijn ca. 5 minuten op matig hoog vuur inkoken.
Pan in bak met koud water zetten en vocht laten afkoelen tot lauw.
Intussen in kom peterselie heel fijn knippen.
Wijnmengsel en olie erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper.
Plakken ham (beide soorten) dubbelvouwen en op vier bordjes leggen.
Dressing erover scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Voorgerechten
Jaargetijde:
Snel te maken