Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hamburger met spek, avocadodip en tomaat
Allerhande 2002
Porties:
1
persoon
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
3
plakjes
ontbijtspek
▢
1
hamburger
▢
1
tomaat
▢
1
boulognebol
of Italiaanse bol (koelvers)
▢
½
bakje
avocadodipsaus
verse a 115 g
Instructies
In koekenpan met antiaanbaklaag spek in ca. 3 minuten zachtjes uitbakken.
Op keukenpapier laten uitlekken.
In spekvet hamburger in ca. 6 minuten gaar en bruin bakken.
Intussen tomaat wassen en in plakjes snijden.
Boulognebol opensnijden en onderste helft beleggen met spek, hamburger en plakjes tomaat.
Avocadodip erop scheppen en bovenste broodhelft erop leggen.
Voedingswaarden
Calories:
625
kcal
|
koolhydraten:
32
g
|
Protein:
31
g
|
Vet:
43
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken