Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Hamburger van komkommer gevuld met tonijn
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Kooktijd
10
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
komkommer
▢
2
st
tomaten
▢
2
st
eieren
▢
1
blik
tonijn
▢
1
blik
ansjovis
▢
mayonnaise
▢
peper
Instructies
Kook de eieren hard in 10 minuten.
Snijd de komkommer in dunne plakjes.
Snijd de tomaten in plakjes.
Haal de tonijn uit het blik en laat uitlekken in een zeef.
Meng de tonijn in een kom met wat mayonnaise tot deze een beetje smeuig is.
Breng op smaak met wat peper.
Pel het ei en snijd in plakjes.
Leg wat plakjes komkommer op een bord.
Leg daar een hoopje tonijn op.
Ik gebruikte daar een ijslepel voor.
Druk wat plat en leg daar nog een aantal plakjes komkommer op.
Leg daar een plakje ei op en daar bovenop een ansjovisje.
Leg rondom het hamburgertje de plakjes tomaat.
Voedingswaarden
Calories:
49
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten